Zonvakanties

Nabq Bay

Vanaf €0,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Hotel Hilton Sharm Waterfalls Resort

Hotel Hilton Sharm Waterfalls Resort
Suntip.nl

Algemene beschrijving: Welkom bij Hilton Sharm Waterfalls Resort in Sharm El Sheikh-South. Het hotel ligt 500 m van het zand/steenstrand. Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken zijn...

Vanaf €508.00 Meer informatie Boek reis

Baron Resort

Baron Resort
TUI.nl

De All Inclusive in Baron Resort is werkelijk top! 24 uur per dag kun je je helemaal in de watten laten leggen. Genieten van de uitgebreide buffetten of elke dag a la carte, je zegt het maar, het kan allemaal. Wil je leren duiken? De introductieduik is inbegrepen. Een woordje Arabisch leren spreken of een kookcursus doen? Het animatieteam staat voor je klaar. En ook aan de kleintje is gedacht. Piratendag, zandkasteelbouw wedstrijd, minidisco op het strand, kinderbioscoop, sport- en spelwedstrijden en nog veel meer activiteiten. Ze zullen zich geen moment vervelen. En aan het einde van de dag is het lekker bijkomen op het balkon met een drankje uit de minibar, die wordt dagelijks bijgevuld met frisdranken. Wil je een dagje ontspannen, boek dan een behandeling in de Spa. De anti-stress massage is inbegrepen. En als dan ook nog de was voor je wordt gedaan kom je helemaal uitgerust weer thuis na een heerlijk verblijf in Baron Resort.

Vanaf €678.00 Meer informatie Boek reis

Xperience Seabreeze

Xperience Seabreeze
TUI.nl

Kleinschalig met een grote service! Dat is Xperience Seabreeze. Relax onder een parasol aan een van de zwembaden of op het strand. Een drankje bij de hand en straks naar een van de poolbars voor de lunch. Voor morgen staat een dagje duiken op het programma, maar vandaag nog even helemaal niets, alleen maar wegdromen.

Vanaf €309.00 Meer informatie Boek reis