Zonvakanties

Sahl Hasheesh

Vanaf €0,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Arabia Azur Beach

Arabia Azur Beach
TUI.nl

Door de frisgroene parkachtige tuin loop je naar het centrale zwembad. Wat een verademing, zoveel ruimte. Bij Arabia Azur in Hurghada zijn legio plekjes om je lekker uit te strekken aan het water. Bijvoorbeeld bij een van de lagunes waar het hotel omheen gebouwd is. Boven water is het al prachtig, maar onder water wordt het pas echt betoverend. Kristalhelder water en vissen in alle kleuren van de regenboog. Voor de kust ligt ook een mini privé-eiland. Hier heb je mooi zicht op het hotel, met de vrolijke rood-wit-gele gevels. En daarbinnen is je kamer precies goed: eenvoudig maar gezellig. De mooie kelims, geweven vloerkleden van Egyptische katoen, maken het helemaal af.

Vanaf €490.00 Meer informatie Boek reis

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic
TUI.nl

Dompel je letterlijk onder in de waterwereld van Steigenberger Aqua Magic in Hurghada aan de Rode Zee. Met Splashfactor 8 is dit hotel absoluut kidsproof en zelfs het meest ervaren waterhoentje is nog verrast. Stoere jongens en meisjes kunnen 100% hun energie kwijt op snelle glijbanen en wie houdt van slow daalt af in een tube op de lazy river. Terwijl je getrakteerd wordt op een verfrissende Egyptische asir vruchtensap en bedenkt in welke van de vijf restaurants je vandaag uit eten gaat. Voor je beslist, ga langs de luxe Spa en sla een hole-in-one op de eigen, intieme golfbaan.

Vanaf €536.00 Meer informatie Boek reis

Resort Pickalbatros Jungle Aqua Park

Resort Pickalbatros Jungle Aqua Park
Suntip.nl

* Beste en meest professionele aquapark in Hurghada! * Uitsluitend mooie familiekamers * Keuze uit maar liefst 6 restaurants en 11 barsHotel Jungle Aquapark is een in...

Vanaf €461.00 Meer informatie Boek reis